Competiție internă 2022 - ConAroMeat

    Competiție internă 2022

     

    ConAroMeat

     

    REZUMAT

    Alimentele cu proprietăți benefice organismului uman, au fost și vor fi în atenția specialiștilor, deoarece tot mai mulți consumatori, se informează cu privire la conținutul de aditivi al alimentelor pe care le achiziționează, dorind astfel să facă o selecție a produselor pe care le consumă. În acest context, identificarea unor produse din carne care să nu conțină aditivi, dar care să poată fi conservate pentru perioade lungi de timp, prin utilizarea unor extracte naturale, reprezintă o prioritate a consumatorilor din întreaga lume. Proiectul își propune o abordare interdisciplinară, prin utilizarea unor tehnici de investigații diverse, în vederea obținerii unei imagini complexe asupra problematicii alese pentru cercetare. Originalitatea proiectului constă în aplicarea metodelor de investigație variate (analiză senzorială, examene fizico-chimice, examene biochimice, teste in vitro) pentru obținerea unor produse din carne cu conservabilitate îmbunătățită folosind un extract provenit din surse vegetale autohtone din agricultura ecologică sau convențională. De asemenea, se dorește fabricarea unor prototipuri de produse din carne folosind extractul obținut. După fabricație, produsele din carne vor fi testate prin metode de analiză de laborator în ceea ce privește prospețimea, dar și caracteristicile organoleptice

     

     

     

    اتصل بنا

     

    جـامـعـة العــلوم الزراعــيــة والطــب البــيــطــري فــي بــوخــارســت
    59 Mărăşti Boulevard, District 1
    Bucharest, 011464

    الهاتف: 0040(21).318.22.66

    الفاكس: 0040(21).318.28.88

    لبريد الإلكتروني: post@info.usamv.ro

     

    الاتصال الإداري

     

    عرض UASMV

     

     
     
     
    Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară

    جـامـعـة العــلوم الزراعــيــة والطــب البــيــطــري فــي بــوخــارســت © 2017